Mostantól egyszerűbb a fájlok megosztása a Dropboxon

2012. április 24., kedd, 11:00
Szerző:


Címkék: ; ; ;

Megújult a Dropbox szolgáltatás webes felülete.

Megújult a Dropbox szolgáltatás webes felülete. Egy új funkciónak köszönhetően mostantól sokkal egyszerűbb és gyorsabb megosztani a fájlok és mappák közvetlen linkjeit. A megosztandó fájloknak vagy mappáknak nem kell a Public mappában szerepelniük: csak a kérdéses elem fölé visszük az egérkurzort a felületen, és az adott sor végén azonnal megjelenik egy kis ikon, amelyre rákattintva rögtön elugrik az oldal a fájl letöltéséhez, a címsorban pedig megtaláljuk a közvetlen linket (elvileg a vágólapra is felkerül a link rögtön, de ez nálunk nem működött).
A rendszer által így generált közvetlen link egészen addig él, amíg manuálisan meg nem szüntetjük! Így ezen az URL címen addig bárki eléri a kérdéses fájlokat és mappákat, aki ismeri a linket. Az így megosztott fájlok egyébként a böngészőben is megnézhetők, így a dokumentumok, videók letöltése sem feltétlenül szükséges.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Mostantól egyszerűbb a fájlok megosztása a Dropboxon
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X