Nap kütyüje - félmillió dolláros autószimulátor (videó)

2012. május 07., hétfő, 18:30
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

A legtöbben imádjuk az autószimulátorokat – még a műfaj legádázabb gyűlölője is képes pár órát elszórakozni a Forza...

A legtöbben imádjuk az autószimulátorokat – még a műfaj legádázabb gyűlölője is képes pár órát elszórakozni a Forza sorozat valamelyik darabjával, vagy az NFS-el.  Ezeket a játékokat természetesen nem kontrollerrel (urambocsá’ billentyűzet/egér kombóval) érdemes és kell játszani, hanem kormánnyal.

A profik még ennél is tovább mennek: pedál/kormány/váltó, esetleg speciális fotel… A még profibbak még tovább fokozzák: többmonitoros setup és még drágább kormány… A műfaj csúcs azonban napi kütyü ajánlatunk, a félmillió dollárba kerülő TL1. Három kivetítővel (180 fokos látvány!), speciális üléssel és kabinnal rendelkező játékvezérlő. Lássuk!

 

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Nap kütyüje - félmillió dolláros autószimulátor (videó)
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X