Napi munkakerülő – Akhilleusz visszatér

2012. április 28., szombat, 22:00
Szerző:


Címkék: ; ; ;

Munkakerülő rovatunkban már bemutattuk a világ egyik legvéresebb, leg-agyatlanabb, ám valamilyen okból mégis...

Munkakerülő rovatunkban már bemutattuk a világ egyik legvéresebb, leg-agyatlanabb, ám valamilyen okból mégis hihetetlenül szórakoztató játékát, az Achilles-t.  Görög hősünk, illetve mókás beszólásokkal operáló flash-változata visszatért, új köntösben (páncélban, tunikában – teljes a képzavar…) Kicsit szebb grafika, még több vér, még brutálisabb kivégzések és darabolások.

Nem maradnak el a sorozat védjegyének számító mókás beszólások sem (Achilles meglepő módon tökéletes amerikai-angollal kommunikál). Mélységet és stratégiát ezúttal ne keressünk, ez a játék nem arra való. A cél most a felhőtlen kikapcsolás, az ellenfelek és a pályák végén található főgonoszok lekaszabolása. Csak a sarkunkra vigyázzunk nagyon! Kaszabolás, vérengzés az Achilleus 2.-ben – erre tessék!

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Napi munkakerülő – Akhilleusz visszatér
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X