Napi munkakerülő – Tripod attack

2012. április 10., kedd, 18:00
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

A Világok Harca (vagy éppen a Half Life 2) rémisztő, toronyház magasságú három lábú idegenei általában a rosszfiúk...

A Világok Harca (vagy éppen a Half Life 2) rémisztő, toronyház magasságú három lábú idegenei általában a rosszfiúk szerepét kapják a játékokban és filmekben. Most kivételesen a másik oldalon harcolhatunk: a Tripod Attack c. játékban egy ilyesmi idegent kell irányítanunk az invázió során.

 Feladatunk egyszerű: leigázni a bolygót, és persze elpusztítani az ellenünk küldött katonaságot. A grafika flash játékhoz képest nagyon jó (igaz, főleg fotó-manipuláció), a játékmenet eleinte egyszer, ám később már igazi taktikázásra és a „tripod” szörny fejlesztgetésére is szükség lesz.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Napi munkakerülő – Tripod attack
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X