Napi munkakerülő – menedzseljünk lemezboltot

2012. április 25., szerda, 22:00
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ;

Bár a Virgin Record milliárdos tulajdonosának sikerült megszednie magát lemezboltokból, ne ámítsuk magunkat: ez már...

 Bár a Virgin Record milliárdos tulajdonosának sikerült megszednie magát lemezboltokból, ne ámítsuk magunkat: ez már régen volt, még a bakelit lemezek korszakában, az MP3-ak előtt. Értelmes üzletember a mai világban már nem nyitna lemez- vagy CD boltot, vagy legalábbis nem a szokásos, hagyományos formában és üzleti modellt alapul véve. 

Szerencsére nem kell befektetnünk és idegeskednünk, virtuális is nyithatunk és menedzselhetünk lemezboltot! Nincs más dolgunk mint elindítani a Recordshop Tycoon-t, átolvasni az igen hosszadalmas és részletes tutorial-t (tícoon játékról lévén szó, nem ugorhatunk fejest rögtön a szórakozásba). A menedzser játékok kedvelőinek kellemes szórakozás lehet.

 

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Napi munkakerülő – menedzseljünk lemezboltot
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X