Napi vásárlási körkép

2012. május 07., hétfő, 22:05 • Utolsó frissítés: 2012. május 07., hétfő, 22:06
Szerző:


Címkék: ;

A Steam mai ajánlata a Nation Red.

A Steam mai ajánlata a Nation Red. Címével ellentétben nem sok köze van a volt szocialista blokkhoz, sőt valójában története és sztorija sem igazán van. A NR egy aréna-alapú, zombi-hentelő játék, ami így elsőre elég unalmasnak hangzik, a remek megvalósításnak köszönhetően azonban egyáltalán nem az, sőt!

Lokálban és interneten keresztül irthatjuk barátainkkal együtt a zombikat (de egyedül is játszhatunk), rengeteg extrával, pályával és fejlesztési lehetőséggel. A játék legnagyobb előnye azonban az adrenalin-pumpáló játékmenet (ebben a remek, metálos zene is sokat segít), valamint az elképesztően széles fegyverarzenál! Tökéletes „agyatlan” szórakozás, ráadásul most 80%-kal olcsóbban, kevesebb, mint két eurós áron.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Napi vásárlási körkép
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X