Nem biztos, hogy fizetnie kell a telefonadót!

2012. április 24., kedd, 14:34
Szerző:


Címkék: ; ; ;

Lévén szinte mindenki érdekelt, valóban sokakat ért sokkszerűen a bejelentés a júliustól fizetendő, röviden csak...

Lévén szinte mindenki érdekelt, valóban sokakat ért sokkszerűen a bejelentés a júliustól fizetendő, röviden csak telefonadóként emlegetett távközlési adóról. Plusz pénzt (még ha általában nem is túl sokat) kell fizetnünk minden egyes SMS-ért, MMS-ért, minden megkezdett beszélgetési perc után.

A korszerű technika, értsd internet, azonban lehetővé teszi, hogy beszélgessünk, üzengessünk mobiltelefonunkon úgy, hogy az valójában ne essék a telefonadó hatálya alá. A különféle internet alapú beszélgetési (például Skype, Viber), illetve üzenetküldési lehetőségekről (például WhatsApp) van szó. A Viberről ebben a cikkünkben, míg a WhatsAppról itt olvashatnak részletesen.

Az origo „adóelkerülő” cikke sorra veszi az egyes megoldások lényegét, külön rámutatva előnyükre, hátrányukra, valamint elérési lehetőségeikre.

2 HOZZÁSZÓLÁS
2012. április 24., 19:24 Hunyadi Marcell

Ha bevezetik az internet adót, akkor mindenki átáll a szomszéd wifire... Ez már felháborító. Szerencse, hogy nem használok telefont.

2012. április 24., 18:39 twollah

Latjak, hogy nincs annyi bevetel es gyorsan bevezetik az internet adot is es Gbyte-onkent adozhatunk.

Cseberbol vederbe.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Nem biztos, hogy fizetnie kell a telefonadót!
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X