Nem kell többet gépelni: szöveggé alakítja a beszédet egy szolgáltatás

2012. május 31., csütörtök, 07:02
Szerző:


Címkék: ; ; ;

Nem kell többet billentyűznie annak, aki igénybe veszi az ingyenes TalkTyper szolgáltatást, és az elterjedtebb...

Nem kell többet billentyűznie annak, aki igénybe veszi az ingyenes TalkTyper szolgáltatást, és az elterjedtebb nyelvek valamelyikén teszi mindezt. Nagy kár (és ez az oldal legnagyobb hiányossága), hogy a magyar nem tartozik ezek közé.

A TalkTyper oldalra fellépve semmi más dolga nincs a felhasználónak, mint a mikrofon ikonra kattintani (persze mikrofonra is szükség van a számítógépben), majd a választható nyelvek valamelyikén elmondania szövegét. Ez azonnal megjelenik írásban is, ami kikopizható akár egy dokumentumba, akár egy e-mailbe. (Mennyivel egyszerűbb mindez, mint a gépelés!)

Addig pedig, amíg a magyar is bekerül a választható nyelvek közé, arra is használhatjuk a szolgáltatást, hogy teszteljük vele angol (német, francia stb.) kiejtésünket.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Nem kell többet gépelni: szöveggé alakítja a beszédet egy szolgáltatás
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X