Nem tart tovább az új iPad akkumulátora - ugyanolyan, mint a régi

2012. március 19., hétfő, 18:00
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

Az új iPad számos újítása mellett a legszembetűnőbb a megnövekedett felbontás.

Az új iPad számos újítása mellett a legszembetűnőbb a megnövekedett felbontás. A kép valóban gyönyörű és részletes – ennek azonban ára van. Az Apple szerint az új akkumulátor kompenzálja a több energiát felemésztő kijelző fogyasztását, sőt, az új iPad még tovább bírja, mint az előző generációs modellek. Mondja az Apple. Valójában azonban csak annyit értek el, hogy az új táblagép nem merül le hamarabb, mint a régi - állítja a CNet.

Állításukat egy tesztre alapozzák: egy iPad2 és egy új iPad lett alapos vizsgálatnak alávetve. Az eredmények érdekesek: a legtöbb esetben ugyanolyan sokáig bírta a régi gép, mint az új, de van ahol még rá is vert az iPad 2 a vadiúj modellre: a „moziteszt” eredménye például 14 óra versus 12 óra a régi iPad javára.

1 HOZZÁSZÓLÁS
2012. március 19., 19:09 Szabó Bence

"Az Apple szerint az új akkumulátor kompenzálja a több energiát felemésztő kijelző fogyasztását, sőt, az új iPad még tovább bírja, mint az előző generációs modellek. Mondja az Apple."

Meggondolatlanul írkáltok baromságokat

ajánlom figyelmetekbe az alábbi oldalt.

http://www.apple.com/ipad/compare/

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Nem tart tovább az új iPad akkumulátora - ugyanolyan, mint a régi
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X