Nézzen két weboldalt egyszerre, tetszőleges méretben, egyetlen monitoron

2012. április 19., csütörtök, 06:00
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

Sokszor lehet szükség arra, hogy egyszerre nézzünk két weboldalt, például ha össze akarjuk hasonlítani őket.

Sokszor lehet szükség arra, hogy egyszerre nézzünk két weboldalt, például ha össze akarjuk hasonlítani őket. Megoldás lehet a két monitor használata, ez azonban csak kevesek kiváltsága. Az sem igazán üdvözítő, ha két megnyitott ablakot próbálunk kicsinyíteni, azonban a Dualless nevű Chrome-bővítmény ezt a gondot is megoldja.

Nemcsak hogy jól látható két, egyszerre megnyitott weboldal, de még az egymáshoz viszonyított nagyságukról is mi dönthetünk (7:3, 6:4, 5:5, 4:6, 3:7), illetve az egérrek változtathatunk is az oldalak méretén.

A Dualless telepítése után ott lesz az ikonja a felső sávon, s csak kattintsunk erre, ha két oldalt szeretnénk látni. Ami viszont fontos (és erre a bővítmény is figyelmeztet), előbb minimalizáljuk a választott oldalakat, s csak azután hívjuk elő a Duallesst.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Nézzen két weboldalt egyszerre, tetszőleges méretben, egyetlen monitoron
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X