Nincs szükség többé önuralomra, segít egy kiegészítő

2012. május 06., vasárnap, 11:00
Szerző:


Címkék: ; ; ;

Nem tudom, ki hogy van vele, de én, ha böngészek, bizony leragadok néha kedvenc, nem feltétlenül a munkámhoz kötődő...

Nem tudom, ki hogy van vele, de én, ha böngészek, bizony leragadok néha kedvenc, nem feltétlenül a munkámhoz kötődő weboldalaknál, s olyankor csak azt veszem észre, hogy már megint elszaladt az idő.

Persze létezik önuralom is (általában ebből van kevés), azonban van egy ennél egyszerűbb módszer is: a Time Limiter nevű Firefox-kiegészítő.

Ez a kis bővítmény blokkolja az általunk beállított weboldalakat, így nincs mese, nem csábulhatunk el, nem is tudnánk. Persze ez még nem minden, ugyanis a Time Limiternél meghatározható, mennyi ideig blokkolja az oldalt, illetve azt is beállíthatjuk, hogy emlékeztessen, hogy egy bizonyos időpontban meg kell néznünk egy oldalt. Az oldalak elérését akár jelszóhoz is köthetjük.

2 HOZZÁSZÓLÁS
2012. május 6., 12:35 RegiKacat

Egyetértek remetebox.
Ez egy teljesen értelmetlen kiegésszitő.

2012. május 6., 12:23 remetebox

Nem igazán értem?! Minek egyáltalán ilyen kiegészítő? Ehhez nem szükséges, csak maga a felhasználó, semmi más. Leragadni egy oldalon? Nincs önuralom? Az már baj.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Nincs szükség többé önuralomra, segít egy kiegészítő
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X