Nyissa ki az ajtót telefonjával!

2012. május 28., hétfő, 14:00
Szerző:


Címkék: ; ; ;

Okostelefonunk mindig nálunk van, így az ötlet, mondhatnánk, magától értetődő.

Okostelefonunk mindig nálunk van, így az ötlet, mondhatnánk, magától értetődő. Helyettesítse lakáskulcsunkat a mobilunk. Mindehhez persze speciális zárra és egy okostelefonos alkalmazásra van szükség. Az unikey alkalmazás elérhető a három fő okostelefonplatformra (iPhone, Android, BlackBerry).

Az alkalmazás használatával egyszerűen csak meg kell érintenünk az okostelefonunkat, s már nyílik is a zár. Ha vendégeket várunk, átküldhetjük a kódot az ő telefonjukra, sőt azt is beállíthatjuk, hogy az elküldött kód milyen időintervallum között éljen. Akkor sincs gond, ha lemerülne a mobilunk, a zárhoz és az alkalmazáshoz ugyanis egy fizikai kulcs is jár. Szóval azért mégis csak legyen nálunk mindig a kulcsunk is.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Nyissa ki az ajtót telefonjával!
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X