Nyisson meg egyszerre két különböző Gmail-, Facebook-. Twitter- stb. fiókot a Chrome-ban!

2012. február 24., péntek, 03:02
Szerző:


Címkék: ; ; ;

Nem ritka, hogy egy felhasználónak több Gmail-címe, Facebook-accountja van.

Nem ritka, hogy egy felhasználónak több Gmail-címe, Facebook-accountja van. Azonban problémát jelent, ha csak egy böngésző van a (például munkahelyi) gépén, s nem szeretne folyamatos ki- és bekapcsolásokkal váltani a különböző fiókok között (ugyanis a böngésző kétszeri megnyitása nem oldja meg a gondot).

Szerencsére van megoldás erre is, például a Chrome-ban. A gyógyírt a Chrome inkognitó ablaka jelenti, amely kétféleképpen nyitható meg a már nyitott böngészőben: vagy kattintsunk felül a csavarkulcs ikonra, s ott válasszuk az Új inkognitó ablak (New incognito window) opciót, vagy használjuk a Ctrl + Shift + N billentyűkombinációt. (Ha az inkognitó ablakban dolgozunk, akkor nem tárolódnak az Előzmények között a felkeresett oldalak, sem a letöltött fájlok, s ha bezárjuk ezt az ablakot, valamennyi cookie törlődik.)

Most már nyugodtan megnyithatjuk a másik fiókunkat is ebben az inkognitó ablakban, nem fogja zavarni a korábban megnyitottat.

2 HOZZÁSZÓLÁS
2012. február 24., 09:00 Tombor Zsolt

Már régóta így csinálom. :)

2012. február 24., 08:31 Lakatos László

Egy kicsit elkésett ez a cikk. Új felhasználóként annyi fiókot nyitsz meg amennyit csak akarsz. Ráadásul fiókonként mások lehetnek a beállításaid. Egy kattintással lehet váltani a fiókok között. Talán a 16-os Chrome vezette be ezt a lehetőséget.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Nyisson meg egyszerre két különböző Gmail-, Facebook-. Twitter- stb. fiókot a Chrome-ban!
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X