szerző:
techline.hu

A Beam Brush nem egy átlagos fogkefe, mert a beépített elektronika segítségével, vezeték nélküli kapcsolaton...

A Beam Brush nem egy átlagos fogkefe, mert a beépített elektronika segítségével, vezeték nélküli kapcsolaton keresztül képes adatokat küldeni androidos vagy iOS okostelefonra.

Ha egyszer párosítottuk a fogkefe és a telefon Bluetooth csatornáját, akkor automatikusan letöltődnek szájápolási adataink. Ezek alapján láthatjuk, hogy mennyi időt fordítunk fogmosásra, illetve kitűzhetünk magunknak szájápolási célokat, amiknek megvalósítását ellenőrzi a  telefonon futó alkalmazás. Ez utóbbinál beállíthatunk különböző időzítéseket, hogy mennyi ideig szeretnénk fogat mosni és közben kedvenc zenénket hallgatni.

A fogkefe arra is figyelmezteti a használóját, ha már ideje egy újra cserélni. Ilyenkor elég a új fejet venni, aminek 3 dollár az ára, míg a teljes fogkefe 50 dollárba kerül.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!