Oprah, the Thank You Game - játék készült belőle is

2012. május 02., szerda, 16:30
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

Az első fekete nő, aki Amerikában milliárdos lett – Oprah, polgári nevén Orpah Gail Winfrey.

Az első fekete nő, aki Amerikában milliárdos lett – Oprah, polgári nevén Orpah Gail Winfrey. Nem elírás: a p és az r betű kiejtési probléma (senki nem tudta kimondani a nevét, ami a televíziózásban nem túl előnyös) cserélt helyet. A saját nevével fémjelzett The Oprah Winfrey Show hozta meg népszerűségét és dollár milliárdjait 1986-ban – ez egy Amerikában futó beszélgetőműsor, ami semmivel sem jobb vagy igényesebb, mint pl. a „mónikasó”, volt, de Amerikában mindenből lehet dollármilliárdokat csinálni, így a beszélgetőműsor sem kivétel.

Európai szemmel talán érthetetlen és furcsa, de a tengerentúlon Oprah szinte már kultikus figurának számít. Jane McGonigal (híres játékfejlesztő hölgy) úgy döntött, hogy játékot, pontosabban Facebook játékot fejleszt és indít a híres műsorvezető neve alatt. A játék neve „Thank You Game”, lényege röviden az lenne, hogy minél többször legyünk hálásak mindennapi, apró örömökért (pl. sárgacsekkek, telefonadó, vagy a világ legmagasabb áfája). Na jó, ez kicsit tényleg depisre sikerült, nem is gondoltam komolyan – semmi gond azzal, ha értékeljük az apró örömöket, főleg, hogy mindezt most már egy Facebook játék keretében is megtehetjük, az örökké mosolygó Oprah segítségével.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Oprah, the Thank You Game - játék készült belőle is
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X