Ossza meg nagy fájljait egyszerűbben és gyorsabban, mint eddig

2011. szeptember 27., kedd, 07:30
Szerző:


Egy ügyes online szolgáltatásnak köszönhetően az eddigieknél gyorsabban és egyszerűbben oszthatunk meg (más szóval:...

Egy ügyes online szolgáltatásnak köszönhetően az eddigieknél gyorsabban és egyszerűbben oszthatunk meg (más szóval: küldhetünk) nagy fájlokat ismerőseinkkel, egészen 2 GB méretig.

Lépjünk fel a Streaky oldalra http://streaky.com, ahol az Add File feliratra kattintva választhatjuk ki a megosztani kívánt állományokat. A következő lépésben írjuk ismerősünk e-mail-címét, majd a sajátunkat, esetleg írjunk egy rövid üzenetet, utána kattintsunk az Upload files gombra. (A hirdetés alatt folytatjuk.)

Az állományok pillanatok alatt felkerülnek, és a barátunk máris kapott egy mailt, amelyben megkapta az URL-eket a letöltéshez. Nem állítjuk, hogy ez az egyetlen ilyesfajta szolgáltatás, azonban valóban meglepően gyors, és igen kényelmes a használata.

3 HOZZÁSZÓLÁS
2011. október 15., 12:44 BlueEyes Helpdesk

"Az állományok pillanatok alatt felkerülnek" persze, az 1 megás netemmel meg a 100-as-al is ugye?? :D A feltöltési sebesség meg smafu? Komolytalan egy cikk....

2011. október 1., 15:40 Konrád Berényi

Már elnézést, de ebben mi az újdonság??? Az óriáslevél küldők mindezt tudják olyan laza 5 éve, semmivel sem bonyolultabban.

2011. szeptember 27., 19:01 rajtazoltan

Rákattintok és semmi. ...???

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Ossza meg nagy fájljait egyszerűbben és gyorsabban, mint eddig
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X