PDF-ek és képfájlok összefűzése és exportálása más formátumokba, egyszerűen!

2012. május 31., csütörtök, 04:00
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ; ;

A PDF nagyszerű formátum, de ettől még előfordulhat, hogy éppen más változatban lenne szükségünk egy dokumentumra.

A PDF nagyszerű formátum, de ettől még előfordulhat, hogy éppen más változatban lenne szükségünk egy dokumentumra. A PDF Mate két alkalmazásának segítségével a különféle PDF dokumentumokat és képfájlokat összefűzhetjük egyetlen anyaggá, majd exportálhatjuk is azokat, akár ePub (e-book) fájlként is.
Az összefűzéshez elég a PDFMate Free PDF Merger letöltése, amely villámgyorsan készít egyetlen PDF dokumentumot a megadott fájlokból (ezek lehetnek PDF-ek, vagy különféle képfájlok). Az összefűzött anyagot PDF-ben menti, az általunk meghatározott jellemzőkkel (lapméret, elrendezés stb.).

Ha számunkra a PDF kimenet éppen nem megfelelő, a PDFMate Free PDF Converter nevű alkalmazással átalakíthatjuk azt más formátumokra. Ez még így önmagában nem is lenne olyan nagy szám, de a program olyan extrákra is képes, mint PDF dokumentumok átalakítása e-book (ePub formátum), Flash (integrált olvasó felülettel), vagy HTML formátumba (szintén integrált olvasó felülettel). Emellett akár képként is exportálhatjuk az oldalakat.
Mindkét program ingyenes és nagyon egyszerűen használhatók. Érdemes kipróbálni őket, ha ezekre a funkciókra lenne szükségünk.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


PDF-ek és képfájlok összefűzése és exportálása más formátumokba, egyszerűen!
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X