Rázd fel… a telefonod és a memóriád!

2012. május 23., szerda, 10:01
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

A megrögzött Facebook-rajongók életük minden apró mozzanatát megosztják a közösségi oldalon.

A megrögzött Facebook-rajongók életük minden apró mozzanatát megosztják a közösségi oldalon. Később talán már nem is emlékeznek, milyen fotókat, postokat töltöttek fel.

Nos, memóriájuk  felfrissítésében segít az ingyenes, androidos MemoShake nevű alkalmazás. Mindenekelőtt engedélyezni kell számára a Facebook-hozzáférést, ezután csak meg kell rázni, mire véletlenszerűen megjelenít egy képet, egy hozzászólást, amit valamikor feltettünk a Facebookra.

Elég tehát egy pillantást vetni okostelefonunkra, hogy eszünkbe jussanak életünk talán már el is feledett, ám egykor roppant fontosnak tartott mozzanatai.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Rázd fel… a telefonod és a memóriád!




  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X