Remek lehetőség a cégeknek: ismét Technology Fast 50 verseny

2012. május 18., péntek, 16:30
Szerző:


Címkék: ; ; ;

A Deloitte 2012-ben is várja a technológiai szektor vállalatainak jelentkezését a terület leggyorsabban fejlődő...

A Deloitte 2012-ben is várja a technológiai szektor vállalatainak jelentkezését a terület leggyorsabban fejlődő cégeit rangsoroló, közép-európai „Technology Fast 50” versenyre. A regionális megmérettetésre immár tizenharmadik alkalommal kerül sor.

„A Fast 50 verseny évről évre igen népszerű a feltörekvő technológiai cégek körében, hiszen a részvétel lehetőséget kínál arra, hogy a vállalkozások komoly nemzetközi összehasonlításban is megmérettessék magukat, és egy esetleges jó helyezéssel kitűnjenek a versenytársaik közül” – mondta Verbó Zoltán, a Deloitte Technology Fast 50 programjának vezetője.

A részvétel növelheti a fiatal, sikeres vállalkozások ismertségét, a jó szereplés a potenciális befektetők és a magasan kvalifikált szakemberek szemében is vonzóvá a cégeket teheti a piacon. A vállalatok alaposabban megismerhetik a saját iparágukban tevékenykedő cégeket, bővíthetik iparági ismereteiket és fejleszthetik a kapcsolatrendszerüket. 2011-ben a Fast 50 ranglistára nyolc ország vállalatai kerültek fel, a vállalatok átlagos növekedési üteme 1068 százalék volt, ami javulást jelentett a 2010-es értékhez képest. Magyarországot hat vállalat képviselte a listán.

Az elsődleges rangsoron és a Fast 50 díjakon kívül a Deloitte „Rising Star” díjjal jutalmazza a piacon legalább három, de legfeljebb öt éve jelen lévő, leggyorsabban növekvő technológiai vállalatokat, illetve Big 5 díjat kaphatnak azok a cégek, amelyek árbevétele 2011-ben meghaladta a 25 millió eurót.

Az online regisztrációs űrlap, valamint a részvételi feltételek a Deloitte Technology Fast 50 weboldalon érhetők el.

A jelentkezés 2012. július 13-án zárul, a rangsort 2012 októberében teszik közzé. A korábbi évekhez hasonlóan a győztes cégek automatikusan bekerülnek a Deloitte EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika térség) Technology Fast 500 versenyébe.

A Technology Fast 50 programról az alábbi videóból tudhatnak meg további érdekességeket.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Remek lehetőség a cégeknek: ismét Technology Fast 50 verseny
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X