Rendkívül látványos, animált időjárás és óra widgetek a Windowshoz, ingyen!

2012. április 23., hétfő, 04:00
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

A HTC ingyenes, windowsos időjárás-előrejelző widgetje ismerős lehet azoknak, akiknek már volt a kezében HTC...

A HTC ingyenes, windowsos időjárás-előrejelző widgetje ismerős lehet azoknak, akiknek már volt a kezében HTC okostelefon vagy táblagép. A HTC Home 3 ugyanis az ott megszokott widgeteket ülteti át a Windowsba. Ezek közül a leglátványosabb kétségtelenül az időjárás-előrejelző, amely látványos animáció kíséretében frissíti az adatokat (aktuális infók és négy napos előrejelzés), s amúgy is remekül eltalált, ízléses felülete van. Az óra widget egyben az aktuális időjárási adatokat is tudatja velünk (hőmérséklet, szélerősség stb.), de ezen előrejelzést nem kapunk. Végül a képkeret widgetnek megadhatunk egy tetszőleges mappát, amelyből adott időközönként megjelenít egy-egy újabb fotót.
Ha tehát szeretnénk a Windowst egy kicsit a HTC stílusának megfelelően felöltöztetni, vagy csak szükségünk lenne egy látványos és bőséges információval szolgáló időjárás widgetre, érdemes letölteni a HTC Home 3 csomagot.

1 HOZZÁSZÓLÁS
2012. április 23., 11:02 astone

Az óra widget is ad előrejelzést, csak rá kell bökni középen a napocskára.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Rendkívül látványos, animált időjárás és óra widgetek a Windowshoz, ingyen!
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X