Cselezze ki a weboldalak felajánlott levelezőrendszerét!

2011. szeptember 20., kedd, 13:40
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

A legtöbb weboldal készségesen a rendelkezésünkre bocsát egy e-mail-linket, hogy felvehessük vele a kapcsolatot.

A legtöbb weboldal készségesen a rendelkezésünkre bocsát egy e-mail-linket, hogy felvehessük vele a kapcsolatot. Amikor azonban erre rákattintunk, az esetek többségében egy desktop-alapú e-mail-alkalmazás nyílik meg, például a Microsoft Outlook.

Szerencsére egy ügyes Chrome-kiegészítővel könnyen változtathatunk ezen. Az ingyenes MailTo ugyanis kedvenc online levelezőrendszerünket nyitja meg az ilyen esetekben. (A cikk a hirdetés után folytatódik.)

A kiegészítőt innen tölthetjük le, pontosabban az Add to Chrome gombra kell kattintanunk. A bővítmény telepítésének engedélyezése után többféle online levelezőszolgáltatás közül választhatunk. A listában egyébként sokunk kedvence, a Gmail is megtalálható. Tegyünk pöttyöt favorizált levelezőnk neve elé, s ettől a pillanattól kezdve már ez a rendszer jön elő, ha egy weboldalnak szeretnénk levelet küldeni.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Cselezze ki a weboldalak felajánlott levelezőrendszerét!
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X