Saját magát cenzúrázza az Instagram

2012. április 23., hétfő, 15:30
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ; ; ;

Az öncenzúra nem új dolog, a legnépszerűbb, főleg közösségi tartalmakkal operáló oldalak már egy ideje kénytelen...

Az öncenzúra nem új dolog, a legnépszerűbb, főleg közösségi tartalmakkal operáló oldalak már egy ideje kénytelen voltak bevezetni. A felhasználók ugyanis mindent feltöltenek – sokszor olyat is, ami talán nem ízléses, esetleg egyenesen törvényt sért.

A Twitter és a Pinterest után az Instagram is erre az útra lép: pénteken bejelentették, hogy immár ők is törölhetik a feltöltött fotókat, figyelmeztetés és egyeztetés nélkül, amennyiben a szóban forgó sértik valamelyik irányelvüket. Főleg az utóbbi időkben felkerült nagy mennyiségű, anorexia, bulémia, ex-nude (volt barátok és barátnők meztelen képei bosszúból) bulizós (füvezős), sexting és a fiatalok számára egyéb rossz példákat mutató képek miatt kényszerültek erre a lépésre.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Saját magát cenzúrázza az Instagram
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X