Skype-oljon remek minőségben a televízióján!

2012. április 16., hétfő, 06:45
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ;

Ha beszélgetni szeretnénk közelebb s távolabb élő rokonainkkal, barátainkkal úgy, hogy közben látni is szeretnénk...

Ha beszélgetni szeretnénk közelebb s távolabb élő rokonainkkal, barátainkkal úgy, hogy közben látni is szeretnénk őket, akkor csak rákattintunk a számítógépünkre telepített Skype program ikonjára, s néhány másodperc múlva már kezdődhet is a videocsevegés. Gyakran 2-3 családtag is ott szorong a gép mellett – mennyivel kényelmesebb lenne egy fotelben a tévé előtt ülve beszélgetni.

Erre több megoldás is van, például az, hogy összekötjük notebookunkat a televízióval, s ez utóbbit második megjelenítőnek használjuk, s máris azon látjuk a képet.

Jóval jobb minőséget kínál azonban a TelyHD nevű kis készülék, amely úgy varázsolja a televízióra a Skype-ot, hogy számítógép sem kell hozzá. Így vita sem lesz a családban, ha az egyik tag dolgozni, a másik viszont Skype-olni szeretne.

A TelyHD egy pofás küllemű ketyere, amit a tévé tetejére kell tenni. Minden benne van, amire szükségünk lehet: maga a program, zajszűrő mikrofonok, HD kamera, hangszóró, valamint HDMI és Ethernet csatlakozóhely. A Tely HD-vel valóban HD-s lesz a skype-olás, azonban ehhez, természetesen, kellően gyors internetkapcsolatra is szükség van.

A TelyHD körülbelül 240 dolláros áron kapható az Amazonon.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Skype-oljon remek minőségben a televízióján!
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X