Sokoldalú időjárás-előrejelző program Windowsra

2012. április 19., csütörtök, 04:00
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

Az időjárási adatokra a legtöbbünknek minden nap szüksége van, ha más nem azért, hogy megtudjuk, miként kell...

Az időjárási adatokra a legtöbbünknek minden nap szüksége van, ha más nem azért, hogy megtudjuk, miként kell öltöznünk az adott napon, ha utcára megyünk. Aki ismeri a Weather Channel weboldalát, tudja, hogy ott szinte mindent megtudhatunk a várható időjárásról. Igaz, magyar nyelven nem elérhető, de minimális angol tudás elég a használatához (az időjárást jelző ikon és a hőmérsékleti adat pedig azért nyelvtudás nélkül is egyértelmű).
A Weather Channel eddig is jelen volt mobil platformokon saját időjárás-előrejelző appokkal, de amit kevesebben tudnak, van windowsos alkalmazásuk is. Utóbbi ráadásul nemrég újult meg.
A The Weather Channel App for Windows nem egyszerű Windows widget, hanem egy komplett program, amelyet ingyen tölthetünk le és telepíthetünk, s nagyjából a táblagépes alkalmazás megszokott felületét kapjuk itt is. Gyakorlatilag minden fontos információt megkapunk benne az éppen aktuális, illetve a következő napokban várható időjárásról, akár több országra, városra vonatkozóan is.

A Toolbar telepítésére bátran mondjuk nemet!

Az ingyenességért cserébe sajnos el kell viselnünk egy apró reklám felületet is a programban, illetve a telepítés utáni első konfigurációnál érdemes figyelni, hogy a Dealio Toolbar telepítésére nemet mondjuk (Decline gomb), hacsak nem szeretnénk kifejezetten azt is telepíteni (független az időjárás-előrejelző alkalmazástól, a böngészőbe beépülő, gyakorlatilag felesleges plusz eszköztárról van szó).
Akinek a Weather Channel megoldása nem nyerte el a tetszését, annak javasoljuk az alábbi alternatívák valamelyikét.

1 HOZZÁSZÓLÁS
2012. április 23., 14:06 wbtist

Uninstalláláskor az AVG vírust észlelt. Jül néz ki, de a reklámok idegesítőek. Akkor már xwidget a HTCHome kiegészítéssel. Jól néz ki, pontos és nincs werbung ;)

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Sokoldalú időjárás-előrejelző program Windowsra
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X