Speciális MP3 heveder – sportolóknak

2012. március 25., vasárnap, 17:00
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

Ha szeretjük a zenét és a sportolást (sőt az extrém sportokat), akkor a Sonicwalk egy nekünk való találmány.

Ha szeretjük a zenét és a sportolást (sőt az extrém sportokat), akkor a Sonicwalk egy nekünk való találmány. De mi is ez az eszköz valójában? Nos, tulajdonképpen egy MP3 lejátszó-tartó, igaz, külsejét tekintve egyáltalán nem tűnik annak. A Sonicwalk valójában egy heveder, ami bármilyen extrém sportot, futást, hegymászást vagy akár ejtőernyőzést is kibír.

Mindeközben ráadásul úgy szolgáltatja a zenét, hogy nekünk nem kell aggódnunk, vajon kiesik-e a zsebben hordott, karokra csatolt vagy fülünkre erősített lejátszó; hiszen a Sonicwalk tuti rajtunk marad. A gondosan kialakított zsebekben tökéletes biztonságban tudhatjuk MP3 lejátszónkat vagy a telefont, sőt a beépített pihekönnyű hangszórók segítségével akár fejhallgató nélkül is élvezhetjük kedvenc zenéinket.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Speciális MP3 heveder – sportolóknak
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X