Szeleteljünk videót akár több monitoros lejátszáshoz is

2011. szeptember 28., szerda, 08:30
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ; ; ;

Ha van egy videónk, amit szeretnénk egy több monitorból álló megjelenítőn vetíteni, az ArrayShaker jó szolgálatot...

Ha van egy videónk, amit szeretnénk egy több monitorból álló megjelenítőn vetíteni, az ArrayShaker jó szolgálatot tehet. Ezzel az ügyes kis programmal annyi darabra szeletelhetjük a videónkat, amennyire csak szükségünk van. A kimeneti méretet a programra is bízhatjuk, de mi is beállíthatunk pontos értéket. Ugyanígy az exportnál használt codec és annak beállításai is megszabhatók. Az exportálás előtt még azt is megadhatjuk, hogy minden videóhoz szeretnénk-e mellékelni a hangsávot is, vagy elég csak az egyikhez, esetleg egyikhez sem szükséges.

Az átalakítás folyamatban...

Az ArrayShaker gyorsan dolgozik (különösen több magos processzor esetén, hiszen képes kihasználni annak lehetőségeit), használata pedig nagyon egyszerű. A prezentációkon, többképernyős rendszereken kívül esetleg még videó-puzzle készítéshez is bevethető… :) A programot ingyen tölthetjük le a Mac App Store-ból.

1 HOZZÁSZÓLÁS
2011. december 29., 11:56 Kass Levente

Milyen hasonló megoldás létezik windows alá?

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Szeleteljünk videót akár több monitoros lejátszáshoz is
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X