Tablagép és okostelefon - uralják a kanapét

2012. április 12., csütörtök, 16:00
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ;

A táblagépek és telefonok robbanásszerű elterjedésének kapcsán már rengeteg tanulmány és kutatás született.

A táblagépek és telefonok robbanásszerű elterjedésének kapcsán már rengeteg tanulmány és kutatás született. A legújabb divat úgy tűnik a televízió, a kanapé és a táblagépek egymásra hatásának a vizsgálata. Viccesen hangzik? Elsőre talán. A Forrester és a Nielsen azonban nagyon komolyan veszi a kérdést.

A felhasználók 80%-ka általában használ valamilyen eszközt (ha nem is folyamatosan), tévézés közben, a kanapén üldögélve. Régebben ez a notebook volt (logikus), mostanában azonban a hordozható gépek már tejesen kiszorultak a kanapéról, helyüket a telefonok és a táblagépek vették át. Ezzel párhuzamosan a televízió egyre inkább a „buta eszköz” kategóriába kerül: jó példa erre, hogy bár sok tévén megnézhető a digitális műsör, a legtöbb felhasználó inkább a tévé előtt ülve, kezében a táblagéppel a netről nézi a TV-műsort vagy az őt érdeklő filmek tartalmát. Részünkről tökéletes megértjük a felhasználókat, sőt, mi már évekkel ezelőtt megjósoltuk, hogy a televízió előbb utóbb eltűnik, mint a dinoszauruszok.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Tablagép és okostelefon - uralják a kanapét
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X