Tartsa biztonságban számítógépét egy ingyenes Kaspersky programmal!

2012. június 15., péntek, 03:00
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ;

A Kaspersky név jól cseng az IT-világban, éppen ezért üdvözöltük mi is örömmel a Kaspersky Security Scan nevű...

A Kaspersky név jól cseng az IT-világban, éppen ezért üdvözöltük mi is örömmel a Kaspersky Security Scan nevű ingyenes programot, amely a Kaspersky jól ismert antivírus motorját használja rendszerünk ellenőrzésére.

A letöltése után az exe fájlra kattintva telepíthetjük. Az indítása után választhatunk úgynevezett gyors szkennelést (quick scan), ekkor csak a legfontosabb, illetve leggyakrabban használt fájlokat nézi át a program, míg a teljes szkennelésnél (full scan) alaposan átvizsgál mindent – ez utóbbi természetesen több időt vesz igénybe. Mindkét esetben kis animációk futnak a képernyőn a folyamat alatt. Előnyei közé tartozik, hogy – állandó „felhős” kapcsolatot tartva – ismeri a legújabb vírusokat, malware-eket.

Amennyiben a program bármilyen problémát talál (ebbe még a biztonsági kockázatot hordozó lehetőségek is beletartoznak), feltűnő piros színnel jelzi.

Önmagában persze nem nyújt elegendő védelmet, de második biztonsági vonalként remek megoldás, ráadásul egyetlen fillérünkbe sem kerül.

3 HOZZÁSZÓLÁS
2012. június 18., 15:55 Horváth Bálint

Én Kaspersky használok már vagy 3-4 éve. Előtte NOD32 volt ami nem tudott leszedni valami vírust de Kasperky megoldotta. Nagyon megbízható főleg az internet security-juk. Bátran ajánlom mindekinek :)

2012. június 15., 23:46 trash_xxx

Erre aztán kár volt időt pazarolni.. Az Avira trójait észlel, a scan értesítés nélkül megakad, de persze a futását nem lehet leállítani..
Természetesen az automatikusan indulók közé bejegyzi magát..
Szánalmas..

Még jó, hogy a Revo megoldott minden vele kapcsolatos problémát..

2012. június 15., 22:28 Barna Roland

Hát ennek a szoftvernek pont semmi értelme nincsen. Gratulálok a fejlesztőknek mindenesetre. Se nem törli ki a megtalált fenyegetéseket se nincsen egy valamire való önvédelme így kapásból deaktiválható, se nem jó semmire se. Arról nem is beszélve, hogy már évek óta elérhető a kaspersky removal tool amit hasonló célokra hoztak létre, mégis jól ellátja a feladatát. Erre kiadták most ezt... Több éve Kaspersky-t használok, nincs is gond de ezt a lépést valahogy nem értem mint ahogy azt sem, hogy miért kellett a most készülő AntiVirus 2013-as verziójának a proaktív védelmét leépíteni (bár még így is többet nyújt a legtöbb szoftvernél). Túl jó ez a cucc ahhoz, hogy hülyét csináljanak magukból de vannak érdekes dolgok azért....

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Tartsa biztonságban számítógépét egy ingyenes Kaspersky programmal!
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X