Tegyen végre rendet az automatikusan induló programok között!

2012. április 25., szerda, 08:30
Szerző:


Címkék: ; ; ;

Amikor elindítjuk a számítógépet, egy sor program is feléled masinánkkal együtt.

Amikor elindítjuk a számítógépet, egy sor program is feléled masinánkkal együtt. Ezek közül néhány nélkülözhetetlen a működéshez, másokat mi állítottunk be, megint mások csak úgy odakerültek (mert pl. kipipáltuk letöltéskor ezt a lehetőséget). Amennyiben szeretnénk tisztán látni e programok között, érdemes kipróbálni az Oolauncher nevű ingyenes, hordozható programot.

Amellett, hogy egyértelműen látjuk, mi indul el a gépünkkel együtt (erre természetesen más megoldások is léteznek), meghatározhatjuk indulási sorrendjüket, késleltetési időket állíthatunk be hozzájuk, mi több, azt is megadhatjuk, hogy bizonyos programok csak akkor töltődjenek be, ha éppen tétlenkedne a PC. Mindezt egyébként úgy teszi a program, hogy importálja az automatikusan induló programokat a négy szabványos helyről (Registry/current user, Registry/local machine, Start mappa/current user, Start mappa/all user), a saját felületén jeleníti meg őket, ahol már számos beállítási lehetőséggel találkozunk.

A program használatát elsősorban haladóbb felhasználóknak ajánljuk.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Tegyen végre rendet az automatikusan induló programok között!
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X