Tekerje vissza élete történetét!

2012. április 23., hétfő, 07:30
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

Ezt akkor lehet kényelmesen megtenni, ha Foursquare-használók vagyunk, és rendszeresen bejelentkeztünk egy-egy pontra.

Ezt akkor lehet kényelmesen megtenni, ha Foursquare-használók vagyunk, és rendszeresen bejelentkeztünk egy-egy pontra. Egy ingyenes iOS alkalmazással ugyanis visszatekerhetjük az idő kerekét.

A Rewind.Me (Foursquare Edition)-t hozzá kell kapcsolnunk a Foursquare-oldalunkhoz. Ezután következhet az időutazás: beállíthatunk egy dátumot és az alkalmazás megmutatja, hogy az adott időpontban merre jártunk. Azt is láthatjuk, hogy hányan jártak már azóta ott, milyen tippeket adtak, illetve mennyit változott a hely.

A teljes Foursquare-történetünket elérhetjük az iOS eszközünkről, így ezután például az sem jelenthet már gondot, ha vissza szeretnénk térni  egy remek étterembe, csak nem emlékszünk pontosan, merre van.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Tekerje vissza élete történetét!
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X