Tipp: dokumentum készítése e-mailből, Gmailben

2012. március 23., péntek, 14:00
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

Sok esetben hasznos lenne, ha egy fontos adatokat tartalmazó levelet rögtön el tudnánk tárolni Gdocs-ban.

Sok esetben hasznos lenne, ha egy fontos adatokat tartalmazó levelet rögtön el tudnánk tárolni Gdocs-ban. Az első megoldás, ami ilyenkor eszünkbe jut, a jó öreg copy/paste, esetleg (csatolmányok esetén) a fájl merevlemezre mentése, majd Docs-ba importálása. Szerencsére van egy megoldás, amivel egy kattintással áthelyezhetjük (és konvertálhatjuk) leveleink tartalmát a Google Docs-ba: lássuk hogyan!

Első lépésben meg kell nyitnunk a Labs fület (az is elég, ha ide kattintunk) majd engedélyeznünk kell a „dokumentum létrehozása” modult. (Alapesetben ki van kapcsolva). Ha ezzel megvagyunk, kattintsunk a lap alján a „módosítások mentése” gombra. Készen is vagyunk! A modul engedélyezése után, bármelyik levelünket megnyitva a „továbbiak” gombra kattintva megtaláljuk a gyorsmenüben a „dokumentum létrehozása” opciót.

 

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Tipp: dokumentum készítése e-mailből, Gmailben
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X