Töltsünk le Youtube (és más online) videókat meglepően egyszerűen

2012. május 14., hétfő, 03:00
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

Egy jópofa online szolgáltatás segítségével játszi könnyedséggel tölthetünk le videókat a legkülönbözőbb online...

Egy jópofa online szolgáltatás segítségével játszi könnyedséggel tölthetünk le videókat a legkülönbözőbb online videomegosztókról. A deturl.com címen található megoldás ráadásul egyszerre több megoldás gyors elérésére is alkalmas. Használata egyszerű: a Youtube esetében például csak annyi a dolgunk, hogy az éppen nézett videó URL címében a youtube.com elé beírjuk, a PWN karaktereket (pl.: http://www.pwnyoutube.com/watch…). Ezután csak nyomunk egy Entert, és máris a deturl.com oldalon találjuk magunkat, ahol azután választhatunk több megoldás közül is. Így a letöltéshez igénybe vehetjük a Keepvid, SaveVid, ClipNabber szolgáltatásokat (ezek a Java alapú letöltési lehetőségek), de rábízhatjuk a dolgot a Dirpy, Converters vagy FileHD oldalakra is. A lényeg, hogy bármelyiket választjuk is, ott már csak egy kattintás a megfelelő formátum letöltése.

Akinek ez inkább bonyolultnak tűnne, mintsem egyszerűnek, annak az oldal szolgál még egy megoldással: elhelyezhetjük a könyvjelző-eszköztárban a Deturl.com saját bookmarkletjét. Így ha egy videó esetén erre kattintunk, azonnal megjelennek a letölthető formátumok és méretvariációk, mi pedig egy kattintással választhatunk közülük. Utóbbi megoldás még az URL cím átírásánál is sokkal egyszerűbb, így aki nem idegenkedik a bookmarkletek használatától, annak érdemes ezt választania!

1 HOZZÁSZÓLÁS
2012. május 15., 15:47 Gulyás Viktor

Hmmm mem is rossz :)

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Töltsünk le Youtube (és más online) videókat meglepően egyszerűen
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X