Tudjon meg mindent kedvenc zeneszámairól!

2012. március 05., hétfő, 14:00
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ;

Okostelefonunkon zenék tucatjait tároljuk, s ha nemcsak egyszerűen hallgatni szeretjük őket, hanem további...

Okostelefonunkon zenék tucatjait tároljuk, s ha nemcsak egyszerűen hallgatni szeretjük őket, hanem további információkra, dalszövegekre is kíváncsiak vagyunk, akkor érdemes egy próbát tennünk az iAlbums nevű ingyenes iPhone-alkalmazással.

Az alkalmazás valójában egy zenelejátszó, s a telepítése után máris a fennhatósága alá vonja a telefonunkon található zeneszámokat. Ha ezután meghallgatjuk valamelyiket, kiválaszthatjuk, hogy érdekel-e a szövege is (magyar számokkal ez sajnos nem működik).

Láthatjuk, melyik albumon szerepelt a választott zeneszám, megnézhetjük a kapcsolódó YouTube videókat, és érdekes információkat olvashatunk az előadóról is. A használatához legalább iOS 4.3-as operációs rendszerre van szükség.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Tudjon meg mindent kedvenc zeneszámairól!
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X