Túléli az iPhone a kalapácsütést? (videó)

2012. április 22., vasárnap, 18:00
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

Egy gyors válasz mielőtt belemélyedünk a témába: nem. Nem éli túl, be fog törni a kijelző üvege, ne próbáljuk ki otthon.

Egy gyors válasz mielőtt belemélyedünk a témába: nem. Nem éli túl, be fog törni a kijelző üvege, ne próbáljuk ki otthon. Hogyan lehetséges, hogy a mellékelt videón (lásd a cikk végén) mégis túléli az iPhone az kijelzője a drasztikus kalapácsütést?

Nos, szükség van egy kis trükkre: pontosabban a Gigazine által készített speciális bevonatra, szaknyelven „buff film”-re. Az iPhone protector nevű bevonat annyira jól védi a kijelzőt, hogy még egy kalapácsütést is kibír – a fejlesztők ezt mutatják be a mellékelt videó segítségével. A speciális bevonat a Repositionable Silicon Adhesive Layer technolgia segítségével éri el a megdöbbentő hatást, négy réteg RSAL bevonat van a kijelző felett. A bevonat ára 20-30 dollár körül mozog.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Túléli az iPhone a kalapácsütést? (videó)
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X