Ügyes webszerkesztő a működő weboldalak átszerkesztéséhez [videó]

2012. április 09., hétfő, 04:00
Szerző:


Címkék: ; ; ;

A PageEdit nem éppen hagyományos webszerkesztő.

A PageEdit nem éppen hagyományos webszerkesztő. A jópofa Chrome plug-in segítségével ugyanis a böngészőben éppen megnyitott oldalt szerkeszthetjük át. Természetesen nem nyúlhatunk bele véglegesen vadidegen oldalakba, a változtatások csak átmenetiek és csak nálunk látszanak, de arra jók, hogy kipróbáljunk egy oldalt kicsit más elrendezéssel, más stílusokkal, új képekkel stb. Arra is használható, hogy poénos képeket fabrikáljunk mondjuk átírt főcímek, lecserélt képek, logók segítségével.
Ehhez a PageEdit meg is ad minden szükséges eszközt, gyakorlatilag minden rendelkezésünkre áll, amit egy WYSIWYG szerkesztőtől megszoktuk. Az alábbi videón jól látszik, mire is képes a program, de kipróbálni sem tart semeddig, hiszen néhány kattintással telepíthető a Chrome-ba.

 

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Ügyes webszerkesztő a működő weboldalak átszerkesztéséhez [videó]
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X