Új felületet kapott a Netflix iPhone verziója

2011. december 15., csütörtök, 17:30
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ;

Az idei év, de főleg az év vége a „ráncfelvarrások” időszaka volt.

Az idei év, de főleg az év vége a „ráncfelvarrások” időszaka volt. Új felületet kapott a Gmail, a Google és a Gdocs, sőt a Chrome is. Az MS alaposan átalakította az Xbox dashboard-ot, a legújabb versenyző pedig a Netflix iPhone változata.

Ők is egy teljesen új felülettel jelentkeznek (az Android felhasználók már pár hete megkapták ugyanezt a frissítést), a mostanában divatos, a Microsoft által kitalált „csempés” megoldást választották. A Netflix 2.0 névre hallgató interfész nagyon jól sikerült, a filmek és sorozatok közötti navigáció felgyorsult, nagyobbak az előképek, de ami a legfontosabb: immár teljesen az érintőképernyőkre lett optimalizálva a felület, minden funkciót és extrát elérhetünk a speciális iPhone gesztusokkal is.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Új felületet kapott a Netflix iPhone verziója
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X