Új, meghökkentő vírustrükk: az egérmozgást figyeli

2012. április 16., hétfő, 16:00
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

A vírusfejlesztők találékonysága, fantáziája határtalan, ha arról van szó, kártékony programokat kell az áldozatok...

A vírusfejlesztők találékonysága, fantáziája határtalan, ha arról van szó, kártékony programokat kell az áldozatok gépére juttatni. Van olyan malware, amelyik meghackelt weboldalakról kerül a gyanútlan felhasználó komputerére, mások kifejezetten ártó szándékkal készített site-okról. Persze a biztonsági cégek sem tétlenkednek, s például szűrőprogramokkal próbálják elérni, hogy a kártevők csak maradjanak ott, ahol vannak.

A legújabb vírustrükk azonban megpróbál túljárni a szűrők eszén, mégpedig úgy, hogy valójában a felhasználó egérmozgatásait figyeli. Hogy egészen pontosan mit is tesz ilyen esetben, kiderül a computerworld.hu cikkéből.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Új, meghökkentő vírustrükk: az egérmozgást figyeli
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X