Új, nagy teljesítményű Alienware laptopok a gamereknek!

2012. május 05., szombat, 10:00
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ; ;

Az Alienware, a Dell nagy teljesítményű gamer márkája egy teljesen új szintre emeli a vezeték nélküli játék fogalmát.

Az Alienware, a Dell nagy teljesítményű gamer márkája egy teljesen új szintre emeli a vezeték nélküli játék fogalmát. A három különböző méretben érkező notebook ugyanis lehetőséget biztosít a felhasználó igényeinek, szokásainak legmegfelelőbb típus kiválasztására. Azok, akik nem tudnak dönteni a mobilitás és a teljesítmény között, az M14x-ben lelhetnek méltó társra, míg az M17x rendkívüli teljesítményt nyújt valósághű HD felbontás és térhatású hang élményét biztosítva. Az Alienware azokról sem feledkezett meg, akiknek a teljesítmény mindennél fontosabb, de néha szükségük van a mobilitásra is.

Az Alienware M14x, M17x és M18x laptopok a legújabb technológiának köszönhetően valósághű élménnyel gazdagítják a számítógépes játékokat, így a felhasználók teljes mértékben átadhatják magukat a kalandoknak. A lenyűgöző látványról a legújabb NVIDIA GeForce és AMD Radeon HD grafikus kártya gondoskodik, míg a gazdag hanghatás a Creative Sound Blaster audio chipsetnek köszönhető THX 7.1 digitális háttérhanggal és a Klipsch hangszórókkal.

Nagy teljesítményű mobil játék
Az M14x kevesebb, mint 3 kg-os kezdő súlyával helytől független játékot tesz lehetővé, kiváló teljesítmény mellett. Választható dual meghajtóval, akár 16 GB-ig bővíthető memóriával az extrém multitaskingban jeleskedőknek és egy NVIDIA GeForce GT 650M grafikus vezérlővel és GDDR5 grafikus memóriával a legfejlettebb GPU a 14 hüvelykesek között.

Minden egyes dimenzió, pixel és hang a helyére kerül az Alienware M17x-szel. A legújabb NVIDIA és AMD grafikus kártya variációk, az akár 32 GB memória, a választható 17,3 hüvelykes 120Hz-es WideFHD WLED 3D kijelző és a THX 3D háttérhang. Az M17x az egyik első laptop, amely AMD Radeon HD 7970M grafikus kártyával érkezik és a legújabb GDDR5 NVIDIA GeForce 660M és 675M grafikus megoldását használja, Optimus technológiával.

Az Alienware csúcsmodellje az M18x választható Dual NVIDIA GeForce 675M grafikus kártyával lehetővé teszi az NVIDIA SLI technológiáját és akár 4GB GDDR5 grafikus memóriával is választható. A dual AMD Radeon HD 7970m CrossFire-rel a következő hetekben lesz elérhető. A 18,4 hüvelykes full HD 1080p WLED háttérvilágítású LCD kijelző, az akár 750 GB-os meghajtó és az akár három hard drive-ot is támogató gép egy stílusos, anodizált alumínium házban foglal helyet.

Mindhárom készülék kompatibilis az Intel harmadik generációs processzoraival, valamint támogatják  az Intel Turbo Boost 2.0 technológiáját.

AlienFX szoftver a Battlefield 3-ban az Electronic Arts-tól
A laptopcsaládon kívül a Dell bejelentette az Electonic Arts-cal folytatott együttműködésének újabb fejezetét; az AlienFx szoftvert és a fényerő szabályozó rendszert Battlefield 3-ra. Ezek mellett más, különleges élmények várnak még a felhasználókra játék közben. A játék egyedi betöltése, a menü és a játékos életerejét jelző színek mind hozzájárulnak a különleges játékélményhez.

Az Alienware M14x, M17x és M18x laptopok május végétől elérhetőek Magyarországon is. További információ az Alienware oldalon található.

3 HOZZÁSZÓLÁS
2012. május 5., 15:32 P100

Én soha nem értettem, hogy mit keres egy gémer egy laptop közelében. Ha utazás közben laptopozik, akkor csak kibír pár órát hiper-szuper grafika nélkül. Ha meg otthonra kell, akkor egy komoly gémer nem elégszik meg egy ekkora monitorral. Ráadásul amennyibe egy ilyen laptop kerül, PC-ből jóval jóval erősebbet lehetne összerakni.

2012. május 5., 14:12 VérPistike

Kedves Viktor!
Rossz helyre regisztráltál. Ez egy számítástechnikai oldal, szakszavakkal és szakzsargonnal. A cikk egy speciális olvasói réteget célzott meg. Nyilvánvaló, hogy nem mindenkinek tetszik a téma.
Nem az a probléma, hogy hibásnak találtad a cikk mondat és szószerkezetét. A probléma ott kezdődik, hogy olyan hozzászólásban tetted ezt közzé, ami mondattani és helyesírási hibáktól hemzseg.

2012. május 5., 12:45 Jencsik Viktor

Ezek a szép magyar mondatok...
Mi a fenét jelent ez? "egy teljesen új szintre emeli a vezeték nélküli játék fogalmát"
Mi az hogy vezeték nélküli játék? Én még vezetékes játékról sem hallottam (max jojó, de az meg zsinóros).
És ez a sok összetett mondat olyan értelmetlennél válik. Ha összetett mondatot akartok, akkor ne zsúfoljátok össze ennyire. Vagy akkor írjatok adatokat tőmondatokban. És légyszíves ne írjátok minden mondatban 2szer hogy választható, mert ahogy elnézem "választható a RAM, a ROM, a HDD, a képernyő.. most akkor valójában miből áll gép?
Írjátok le egy mondatba, hogy mik a választható alkatrészek, és mik közül lehet választani. Mert oké, választható "a választható 17,3 hüvelykes 120Hz-es WideFHD WLED 3D kijelző és a THX 3D háttérhang" , de mi a másik lehetőség? (vagy ezt választod, vagy nincs monitor?)
Vagy akkor "kérésére a legmodernebb cuccok közül választhat, és mi összerakjuk önnek a szuper gamer laptopot"?
A cikk írójának üzenem, hogy ha unja a témát, nem tetszik neki a laptop, írjon másról, mert így a kutya sem olvassa el a cikket, és még a laptoptól is elmegy a kedve. Írjon a kedvenc játékáról, az telójáról, vagy amiről szeretne. De ha a cikkírót nem érdekli a téma annyira hogy rászánjon egy kis időt, akkor az olvasónak sem fog tetszeni.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Új, nagy teljesítményű Alienware laptopok a gamereknek!
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X