Új rekord az XBLA történetében: Trials Evolution

2012. április 23., hétfő, 17:00
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ;

Új rekord született az Xbox Live Arcade történetében.

Új rekord született az Xbox Live Arcade történetében. A frusztrálóan-addiktív, idegesítő, ugyanakkor letehetetlen, Trials Evolution című kaszkadőr-motoros játék (ami már nagyon sok kontroller széttöréséért felelős a világban) első napi értékesítése minden rekordot megdöntött.

A viszonylag olcsón (végül is erről szól az XBLA), csak letölthető formában forgalmazott játék 1200 MS pontért (15 dollár, kb. 3500 forint) jelent meg a hálózaton. A Microsoft mai közleménye szerint, a játék első napi eladásai minden rekordot megdöntöttek (pontos számot nem közöltek), az Trials így maga mögé utasította az eddigi rekordtartót, a Geometry Wars nevű jópofa játékot.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Új rekord az XBLA történetében: Trials Evolution
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X