Új rekordot állítottak fel a focirajongók - 13 000 Tweet másodpercenként

2012. április 27., péntek, 15:30
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ; ; ;

22 ember kerget egyetlen bőrdarabot, ami ráadásul gurul is, így igen nehéz elkapni.

22 ember kerget egyetlen bőrdarabot, ami ráadásul gurul is, így igen nehéz elkapni. A gondokat tetézi, hogy kezeiket nem használhatják – a legnagyobb gond azonban az, hogy a bőrdarabból csak egy jut a 22 emberre, holott minimum 22 darab kellene a teljes béke érdekében. Természetesen a fociról van szó, és nem én vagyok ilyen poénos, a fenti eszmefuttatás valamelyik Eddie Izzard improvizációból származik (igaz, ő meg Woody Allen-től vette át).

A focirajongók újabb rekordot döntöttek: a szerdai Barcelona-Chelsea meccs kapcsán és alatt, másodpercenként átlagosan 13 684 darab csiripet küldözgettek a hálóra, majdnem leolvasztva ezzel a Twitter szerverközpontjait. Ezzel új Tweet/mp világrekord született: az előző maximum a Szuperkupa alatt született, ekkor 12 233 Tweet/mp volt a legtöbb. A Superbowl pedig Madonnától hódította el az első helyet, az énekesnő HalfTime show-ja sokáig rekordtartó volt, 10 2445 Tweet/mp-es eredménnyel. Foci ide vagy oda, a követők számát még mindig Lady Gaga vezeti, jelenleg 23 millió, azaz kicsivel több, mint két Magyarországra való Twitter-follower található adatlapján.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Új rekordot állítottak fel a focirajongók - 13 000 Tweet másodpercenként
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X