Újabb Facebook felvásárlás – Glancee

2012. május 06., vasárnap, 19:00
Szerző:


Címkék: ; ; ;

Zuckerberg nem tudott eleget költeni – bár teljesen önfejű módon, a részvényesek és az igazgatótanács tudta nélkül...

Zuckerberg nem tudott eleget költeni – bár teljesen önfejű módon, a részvényesek és az igazgatótanács tudta nélkül vette meg egymilliárd dollárért az Instagrammot, úgy tűnik még mindig égette zsebeit a pénz. Újabb felvásárolni való után nézett tehát (igaz, tanulva az Instagram problémából, ezúttal már hivatalosan, a Facebook többi döntéshozójával együtt).

A legújabb szerzemény, a 2010-ben indult, Glancee nevű közösségi alkalmazás, aminek segítségével érdekes embereket ismerhetünk meg (a szoftver hasonlóan működik mint a „Highlight”). A tranzakció részleteit, így a vételárat sem hozták nyilvánosságra: a Glancee alapítói a továbbiakban Facebook csapatát erősítik.

 

 

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Újabb Facebook felvásárlás – Glancee
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X