Újabb épület-tetrisz az MIT tehetséges hallgatóitól

2012. április 26., csütörtök, 12:30
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ; ; ;

A „hekkelések” Szent Grálja minden informatikus számára az a bizonyos, az MIT hallgatói által 2000-ben már...

A „hekkelések” Szent Grálja minden informatikus számára az a bizonyos, az MIT hallgatói által 2000-ben már végrehajtott manőver, minek során egy épületet „törtek fel”, majd az irodákban található világítás megfelelő ütemben kapcsolgatásával tetriszeztek a felhőkarcolón.

Ezt a teljesítményt azóta sem sikerült megismételni senkinek (az MIT kockafejek persze nem adták fel), egészen mostanáig! Megszületett ugyanis a világ második épület-tetrisze! A teljesítményt büszkén közlik és illusztrálják a tanulók az MIT „hack gallery” oldalán. A célpont épület ezúttal az impozáns nevű „Department of Earth, Atmospheric, and Planetary Science” irodája volt. A tetrisz ezúttal még jobban sikerült, mint a 2000-es „hacktris” feltörés, most ugyanis egy konzol segítségével irányították a „játékot”, sőt már forgatható tetrisz-elemek is bekerültek. Az eseményre pénteken került sor, szerencsére az MIT-sek videót is készítettek róla, így nem maradunk le semmiről!

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Újabb épület-tetrisz az MIT tehetséges hallgatóitól
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X