Újdonságok az OS X 10.8 Mountain Lion második bétájában

2012. március 18., vasárnap, 14:00 • Utolsó frissítés: 2012. március 18., vasárnap, 15:21
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ;

Az Apple elérhetővé tette a fejlesztők számára az OS X 10.

os x 10.8

Az Apple elérhetővé tette a fejlesztők számára az OS X 10.8 Mountain Lion legújabb, Developer Preview 2 változatát (build szám: 12A154q). A korábban már megismert újdonságok mellett (Game Center, Notifications Center, AirPlay Mirroring, új alkalmazások, Messages, Twitter üzenetk küldése OS X alkalmazásokból stb.) ebben a változatban akad néhány új funkció is. Így például teljesen a Notifications Centerbe költözött a Twitter, vagyis Twitter üzeneteinket is azonnal láthatjuk a rendszerben.

os x 10.8

A Safari egy iCloud gombbal gazdagodott, amelynek segítségével egy kattintással oszthatjuk meg minden eszközünkön az éppen megnyitott weboldalakat. A Contacts alkalmazás adataihoz pedig immár nem férhetnek hozzá engedély nélkül más alkalmazások.

os x 10.8

Emellett a kompatibilis alkalmazások esetében egyszerűbb lett az iCloudra mentett dokumentumok, fájlok elérése, illetve az szerverre történő mentés is.
A Mountain Lion rengeteg hasznos újdonságot hoz majd az OS X felhasználók számára, de a rendszer megjelenése még hónapokkal odébb van, valamikor nyáron várható.

 

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Újdonságok az OS X 10.8 Mountain Lion második bétájában
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X