Vagdossunk gombokat ollóval az iPhone-on és iPaden, balesetveszély nélkül

2012. február 23., csütörtök, 15:00
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ;

A Cut the Buttons egészen egyedi szórakozást kínál, s bár hangulatában és nevében azért emlékeztet a tömegeket...

A Cut the Buttons egészen egyedi szórakozást kínál, s bár hangulatában és nevében azért emlékeztet a tömegeket meghódító Cut the Rope-ra (és kicsit a Fruit Ninjára is), de szerencsére nem egy újabb klónról van szó. A játékban egy olló segítségével kell levagdosnunk gombokat a felröppenő ruha- és anyagdarabokról. Persze a dolog jóval nehezebb, mint ahogy elsőre gondolnánk, akadnak gombok, amelyeket nem szabad levágni, és nem szóródhatnak szerteszét a levágott darabok sem, hanem pontosan a gyűjtőbe kell pottyanniuk.

Szórakoztató, ötletes játék, bár kétségtelen, hogy az iPhone képernyőjén azért nem egyszerű dolog két ujjal használni a virtuális ollót. Szerintünk egy dollárt azért bőven megér.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Vagdossunk gombokat ollóval az iPhone-on és iPaden, balesetveszély nélkül
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X