Videók és fotók gyors feltöltése a Facebookra

2012. május 06., vasárnap, 08:00
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

Réges-régen írtunk már a Free Studio 5 nevű programcsomagról, amelyben több mint 40 remek kis alkalmazást...

Réges-régen írtunk már a Free Studio 5 nevű programcsomagról, amelyben több mint 40 remek kis alkalmazást gyűjtöttek egyben a készítők, amelyeket egyetlen felületről lehet elérni. A csomag folyamatosan bővül, az alkalmazásokat pedig akár egyenként is letölthetjük. Így például aki szeretné a Free Uploader for Facebook programot használni, de a csomag többi része nem érdekli, megteheti. De mire is jó az említett szoftver? Nos, megkönnyíti fotóink és videóink feltöltését a Facebookra. Csodát persze ne várjunk tőle, nincsenek különleges képességei (nem dolgozza át feltöltés előtt a fotókat, nincsenek beépített képeffektek sem), de arra tökéletes, ha több fényképet vagy videót szeretnénk egy lépésben feltölteni a közösségi szolgáltatásra. Azt már persze mindenki maga tudja eldönteni, hogy külön alkalmazást tart fenn erre a célra, vagy beéri inkább a Facebook saját feltöltési lehetőségével.
A program használatához Microsoft .NET Framework szükséges, telepítéskor pedig érdemes odafigyelni, mert alapértelmezésben felteszi a DVDStudio Toolbart a böngészőnkhöz.

Ez ugyan kárt nem okoz, de gyakorlatilag felesleges, így érdemes a telepítőben kivenni a kérdéses opciók elől a pipát, és így megakadályozni a telepítését.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Videók és fotók gyors feltöltése a Facebookra
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X