Videók gyors letöltése és egyszerű menedzselése, ingyen!

2012. május 30., szerda, 05:00
Szerző:


Címkék: ; ; ;

A Wondershare vDownloader nem tartozik a túlbonyolított videoletöltő alkalmazások közé.

A Wondershare vDownloader nem tartozik a túlbonyolított videoletöltő alkalmazások közé. Segítségével egy kattintással letölthetünk videókat a legnépszerűbb videomegosztó oldalakról (Youtube, Vimeo stb.), ráadásul a letöltött anyagokat a program felületén menedzselhetjük is, így később könnyen előkereshetők és lejátszhatók.

A program képes beépülni is az Internet Explorerbe, Firefoxba és a Chrome-ba, így ezekben a böngészőkben a videók mellett megjelenő Download gombbal tényleg egy kattintás csak a letöltés. Ha nem telepítjük az add-onokat, akkor sem sokkal több lépés, hisze miután megnyitottuk a kérdéses videót a böngészőben, elég a vDownloaderben a Paste URL gombra kattintani, a többit pedig megoldja a szoftver.

A lejátszó felület egyszerű, de praktikusan használható, s természetesen teljes képernyős lejátszásra is van lehetőség. Ha még nem választottunk állandó módszert a videók letöltéséhez, érdemes kipróbálni ezt a programot is.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Videók gyors letöltése és egyszerű menedzselése, ingyen!
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X