Vigyünk utazáshoz wifis fényképezőgépet! Új modellek a Samsungtól!

2012. május 05., szombat, 07:00
Szerző:


Címkék: ; ; ;

Mostantól Magyarországon is kaphatók a Samsung legújabb, nagy optikai zoomtartománnyal, kiváló képminőséggel és...

Mostantól Magyarországon is kaphatók a Samsung legújabb, nagy optikai zoomtartománnyal, kiváló képminőséggel és Wi-Fi kapcsolattal rendelkező fényképezőgépei: a WB150F és WB850F.
A WB-sorozat már megszokott előnyei mellett a két modell újdonsága a Wi-Fi-kapcsolódás képessége, amellyel a képek megosztása és tárolása a korábbinál jóval egyszerűbbé válik. Az automatikus mentés funkciónak köszönhetően a felhasználóknak nem kell többé kábelekkel bajlódniuk, hogy képeiket lementsék számítógépükre. Tárolásukat pedig akár ingyenesen az interneten, a Samsung AllShare Play és a Microsoft SkyDrive felhő alapú szolgáltatásaival is megtehetik, így azok bárhol és bármikor elérhetők lesznek.
A WB150F 18-szoros optikai zoommal, 14,2 megapixeles beépített szenzorral, valamint 24 mm-es nagylátószögű objektívvel rendelkezik, így a gép nemcsak az egész látómező legapróbb részleteit tudja közelebb hozni a felvétel készítőjéhez, de beltéri fotózás esetén is minden ráfér a képre. A beépített optikai képstabilizátornak (OIS) köszönhetően pedig a fotó nem mozdul be.

A Samsung 2012-es csúcskategóriás fényképezőgépe a WB850F, amely a 21-szoros optikai zoomnak és a 14,2 megapixeles beépített szenzor mellett a GPS-nek, valamint a WiFi-képességnek és az arra épülő szolgáltatásoknak köszönhetően fotó-megosztási szempontból már-már az okostelefonokéval megegyező tudással rendelkezik. A készülék a legújabb BSI CMOS képérzékelő technológiát használja, amellyel még gyenge fényviszonyok mellett is kiváló képek készíthetők. A WB850F modell GPS és Live Landmark funkcióinak köszönhetően a felhasználók utazás során térképeket is letölthetnek a készülékre, és egy gombnyomással további helyhez kapcsolódó információkhoz juthatnak. A kamera digitális iránytűjével a felhasználó megnézheti a pontos helyzetét, és azt is, hogy milyen messze van úticéljától.
A WB850F-fel 1080/30p és 1080/60i formátumú Full HD, míg a WB150F segítségével 720/30p felbontású HD videók készíthetők. Mindkét modellen elérhető a teljes kézi vezérlés, az optikai képstabilizátor és a Smart Auto2.0. funkció, amely automatikusan segít kiválasztani a legmegfelelőbb beállítást.
Az újdonságok már kaphatók Magyarországon, a WB150F-nek 59 990 forint, a WB850F-nek pedig 94 990 forint az ajánlott végfelhasználói ára.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Vigyünk utazáshoz wifis fényképezőgépet! Új modellek a Samsungtól!
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X