szerző:
techline.hu

Ha elveszítjük azt, aki vagy ami fontos volt számunkra, csak az emlékezés marad.

Ha elveszítjük azt, aki vagy ami fontos volt számunkra, csak az emlékezés marad. A régi fényképek, kedves történetek sokáig felidézik a múltat. Ha ezeket a emlékeket másokkal is meg szeretnénk osztani, hogy közösen emlékezzünk, létrehozhatunk egy virtuális emlékoldalt.

A Virtual Memorial oldal segíthet ebben. Elhunyt rokonaink, ismerőseink de még háziállatunk vagy megszűnt kedvenc weboldalunk számára is készíthetünk emléklapot. Az alapszolgáltatások ingyenesek, ha korlátlan mennyiségű szöveget és képet akarunk feltölteni, akkor egyszeri 55 dollárt kell fizetni. Az emléklapokhoz vendégkönyv is tartozik, amibe mindenki leírhatja a saját emlékeit arról, amiről az adott oldal szól.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!