Virtuális emlékezés

2012. június 28., csütörtök, 07:00
Szerző:


Címkék: ; ; ;

Ha elveszítjük azt, aki vagy ami fontos volt számunkra, csak az emlékezés marad.

Ha elveszítjük azt, aki vagy ami fontos volt számunkra, csak az emlékezés marad. A régi fényképek, kedves történetek sokáig felidézik a múltat. Ha ezeket a emlékeket másokkal is meg szeretnénk osztani, hogy közösen emlékezzünk, létrehozhatunk egy virtuális emlékoldalt.

A Virtual Memorial oldal segíthet ebben. Elhunyt rokonaink, ismerőseink de még háziállatunk vagy megszűnt kedvenc weboldalunk számára is készíthetünk emléklapot. Az alapszolgáltatások ingyenesek, ha korlátlan mennyiségű szöveget és képet akarunk feltölteni, akkor egyszeri 55 dollárt kell fizetni. Az emléklapokhoz vendégkönyv is tartozik, amibe mindenki leírhatja a saját emlékeit arról, amiről az adott oldal szól.
Véleménye van? Ossza meg velünk!


Virtuális emlékezés
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X