Viszlát Google Maps: az Apple-nak saját 3D-s térképe lesz az iOS6-ra? [videóval]

2012. május 11., péntek, 19:45
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

Megbízható forrásokra hivatkozva dobta fel a hírt a 9to5mac: az Apple szakít a Google Mapsszel, és házon belül...

Megbízható forrásokra hivatkozva dobta fel a hírt a 9to5mac: az Apple szakít a Google Mapsszel, és házon belül fejleszt térképalkalmazást az iOS 6 számára.  Ez állítólag nagyon fog hasonlítani a jelenlegi, iPhone-on, iPaden és iPod touchon futó Google Maps programra, viszont letisztultabb és gyorsabb lesz annál.

A háttérben ott van természetesen, hogy az Apple három térképes céget is felvásárolt, a Placebase-t, a C3 Technologiest és a Poly9-et, és a bennfentesek már akkor megmondták, nem fog sokáig tartani kapcsolata a Google Mapsszel.

Az Apple alkalmazása a sima Maps nevet kapja. Legfontosabb jellemzője a nagyteljesítményű 3D-s mód, ami alapesetben nincs bekapcsolva, de elég a 3D gombra kattintani, hogy előcsalogassuk. A 3D mód egyébként a C3 Technologiestól származik: gyönyörű, realisztikus. Az alábbi videón megnézhetik, hogyan fog kinézni a Hoover gát 3D-s térképen az iOS 6-on.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Viszlát Google Maps: az Apple-nak saját 3D-s térképe lesz az iOS6-ra? [videóval]
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X