Zenelejátszó, amelyik a mozgásod tempójához igazítja a zenét

2012. június 14., csütörtök, 06:00
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

Megszokott látvány, hogy futók, edzőteremben és szabadban kerékpározók, kondigépezők fülében ott a kis füles, és...

Megszokott látvány, hogy futók, edzőteremben és szabadban kerékpározók, kondigépezők fülében ott a kis füles, és zenére végzik az amúgy esetleg unalmas mozdulatokat. A zenét pedig szinte már mindenkinek a zsebben lapuló okostelefon szolgáltatja.

No de milyen zenét? Nem biztos ugyanis, hogy jó az, ha a lejátszólistából épp egy andalító szám következne akkor, amikor épp a 400 méteres futás világcsúcsát szeretnénk megdönteni.

Nos, nem fordulhat elő ilyesmi, ha valaki telepíti a DjRun nevű ingyenes androidos alkalmazást. Ez a zenelejátszó app ugyanis éppen olyan számokat játszik, amelyek üteme megfelel a mozgásunknak, bármit is csinálunk. Mindebben a telefon gyorsulásmérője segít – ezt használja az app mozgásunk analízálásához, s ennek alapján választ zenét a telefonon tárolt muzsikákból.

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Zenelejátszó, amelyik a mozgásod tempójához igazítja a zenét
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X